Sunday, September 3, 2017

Vítězství je naše 2015 Online CZ Dabing

Vítězství je naše 2015 Online CZ Dabing

★★★★☆

Vítězství je naše má skóre 8,6 z 10, na základě 9495 recenzí



Nepříliš oblíbený kandidát na bolivijského prezidenta požádá o pomoc tým amerických manažerů v čele s „Kalamity“ Jane Bodin (držitelka* Oscara® Sandra Bullock). Hluboce poznamenaná Jane se jako geniální stratég vrací z dobrovolného důchodu, aby změřila síly s profesním sokem ve službách opozice, nenáviděným Patem Candym (držitel** Oscara® Billy Bob Thornton). Z kampaně se brzy stává bezohledný souboj politických poradců, ve kterém je ve jménu vítězství vše dovoleno. Ve filmu účinkuje také Anthony Mackie (Captain America: Návrat prvního Avengera).


Vítězství je naše 2015 Online CZ Dabing

Vítězství je naše

Více informací


Původní název : Vítězství je naše
Země : Kambodža
Délka : 167 minut
Jazyk : kyrgyzština (ky)
Žánr : historický
Režie : Mirha Joshwa
Scénář : Netanel Aslam

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Caeli Miheli, Rishi Soroush
Hudba : Manpriya Kolawole
Produkce : Vijay Norah
Kamera : Abdulahi Cesca
Kostýmy : Sofiat Aide

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Anurag Kashyap
Premiéra : USA 24. květnu 1993
Distribuce : GMA Films
Tržby : 99 069 416 USD
Rozpočet : 16 367 085 USD

Vítězství je naše / Our Brand Is Crisis (2015) | ČSFD.cz
Bolívii čekají nové prezidentské volby. Jedním z kandidátů je nepříliš oblíbený kontroverzní politik Castillo, který si ve své volební kampani nevede příliš úspěšně.
Vítězství je naše (2015) - online ke zhlédnutí a stažení ...
Soubor Vítězství je naše (2015) zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.
Vítězství je naše | movies.prehraj.me - filmy a seriály ...
Vítězství je naše (2015) Stručný popis: IMDb skóre: 6 V roku 2002 si bolívijský politik Pedro Gallo najme politickú poradenskú firmu Greenberg Carville ...
Vítězství je naše na Nova CINEMA| TV program – programy ...
Drama USA (2015). V Bolívii se připravují prezidentské volby. Jedním z kandidátů je nepříliš oblíbený Castillo, který si ve své volební kampani nevede příliš úspěšně.
Vítězství je naše (DVD) - filmarena.cz
DVD film DVD Movie Our Brand Is Crisis, Our Brand Is Crisis na DVD. Špičkový konzultant je poslán, aby pomohl znovu zvolit Bolivijského prezidenta a musí se utkat se svým největším rivalem, který se snaží dosadit jiného kandidáta.


. České. Česká.1080p. Ulozto. Stáhnout. Avi. Watch Free. 480p. Cz titulky. iPad. Sleduj Filmy. Film online. DVDrip. 4k blu ray. Zdarma. Celý Film. Full Movie. Ke Shlednutí. Cz dabing. Ke shlédnutí. BDrip. Český Dabing. MP4. Stream. Download. Ke Stažení. 720p. iPhone. Český Film. Hd