Thursday, November 16, 2017

Lidé v hotelu 1932 Online CZ Dabing

Lidé v hotelu 1932 Online CZ Dabing

★★★★☆

Lidé v hotelu má skóre 7,0 z 10, na základě 3095 recenzí



„Co vlastně člověk dělá v hotelu Grand? Jí. Spí. Občas si zaflirtuje. Občas zatančí. Jsou tu stovky dveří, které vedou do stejné haly. Vlastně neznáte ani osobu bydlící vedle vás. Pak odjedete a někdo další si pronajme váš pokoj. Spí ve vaší posteli, tak to prostě chodí.“ Tato hollywoodská meziválečná klasika studia MGM nás uvede do prostředí honosného berlínského hotelu ve stylu art deco. V hotelu Grand se na krátký moment protnou osudy pěti postav - ruské baleríny, zchudlého barona, ambiciózní stenografky, úředníčka a průmyslového magnáta. Nepostradatelnou roli v příběhu hraje i perlový náhrdelník. Středem filmu ale stále zůstává herečka s nejerotičtějším hlasem, jaký kdy zněl z pláten kin - božská Greta Garbo.(oficiální text distributora)


Lidé v hotelu 1932 Online CZ Dabing

Lidé v hotelu

Více informací


Původní název : Lidé v hotelu
Země : Lotyšsko
Délka : 150 minut
Jazyk : guaraní (gn)
Žánr : hororová komedie
Režie : Adanna Abdulhakim
Scénář : Gurseerat Aliou

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Torie Tryfan, Haidar Mana
Hudba : Zarka Raquel
Produkce : Sabreena Akam
Kamera : Abdulahi Aayma
Kostýmy : Izzat Massi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Central Partnership
Premiéra : USA 14. září 1941
Distribuce : Caravan Pictures
Tržby : 43 340 991 USD
Rozpočet : 70 925 533 USD

Lidé v hotelu / Grand Hotel (1932) | ČSFD.cz
Han22. Grand Hotel. Lidé přicházejí a odcházejí a nikdy se nic nestane. V luxusním Grand Hotelu se proplétají osudy několika lidí, kteří tu přebývají - nešťastné primabaleríny, životem protřelé stenografky, zkrachovalého barona, snobského továrníka a umírajícího chudáka který si chce naposledy užít.
Požár v pražském hotelu nepřežili čtyři lidé, dvě ženy ...
Požár v pražském hotelu nepřežili čtyři lidé. Vážně zraněná žena zemřela v sobotu večer a další v neděli ráno v pražské Všeobecné fakultní nemocnici. Dva lidé přišli o život už při sobotním požáru.
Proč umírali lidé v pražském hotelu? V Olympiku zemřelo 8 ...
Když po sobotní 18. hodině dispečer hasičů přijímal tísňové volání o požáru v hotelu v centru Prahy, byla mu nahlášena hořící klimatizace. První jednotka byla na místě za necelé tři minuty, přesto už hořela plocha jednoho patra hotelu. Proto není zatím jasné, co tragický požár s dvěma mrtvými a devíti zraněnými, mohlo způsobit.
Hotel ČESKÁ FARMA - vaše klidná dovolená v Krkonoších
Pokud chcete zažít to, že jste opravdu vítáni, že nejste jen pasanti k "oholení" a že ti lidé v hotelu pro vás udělají, co je v jejich silách, pak ten malý kopeček vám za to rozhodně stojí. Pan provozní mi půjčil prut, žížaly jsme společně našly ...
Lidé na římse, slzy, strach. Podívejte se na zásah hasičů ...
Ulice Náplavní, v níž pětipatrová budova hotelu leží, už je průchozí i průjezdná, policisté páskami uzavřeli jen chodník kolem objektu. Budova se větrá, v okolí je ale stále cítit kouř.


BDrip. Česká. 720p. 480p. Full Movie. Avi. MP4. Download. Český Film. DVDrip. iPad. Watch Free. iPhone. Zdarma. Cz titulky. Ke Shlednutí. Cz dabing. Stream.. Celý Film. Hd. České. Ke Stažení. Film online. Sleduj Filmy. 4k blu ray.1080p. Ke shlédnutí. Stáhnout. Český Dabing. Ulozto