Friday, November 24, 2017

Návrat do Modré laguny 1991 Online CZ Dabing

Návrat do Modré laguny 1991 Online CZ Dabing

★★★★☆

Návrat do Modré laguny má skóre 6,9 z 10, na základě 0618 recenzí



Konec 19. století. Na lodi, jíž cestuje mladá vdova Sarah se svojí roční dcerkou Lilli, vypukne cholera. Sarah s Lilli a s dvouletým chlapečkem, kterého námořníci našli v bárce na širém moři, jsou vysazeni se zásobami do malé loďky. Vítr je zanese na opuštěný tichomořský ostrov. Sarah vychovává Lilli a chlapečka, kterému dá jméno Richard, v duchu viktoriánské morálky. Ale obě děti jsou s postupujícím věkem stále více fascinovány rozdíly ve své fyziognomii. Když Sarah zemře na zápal plic, Lillia a Richard jsou odkázáni jeden na druhého. Daří se jim utajit svou přítomnost na ostrově před kanibaly, kteří sem pravidelně připlouvají provádět své krvavé rituály. Na prahu dospělosti se Lilli a Richard do sebe zamilují a začnou spolu žít jako muž a žena. Jejich idylu přeruší příjezd americké lodi. Oba mladí lidé se za dramatických okolností musí rozhodnout, zda se vrátí do civilizace či nikoli..


Návrat do Modré laguny 1991 Online CZ Dabing

Návrat do Modré laguny

Podrobnosti


Původní název : Návrat do Modré laguny
Země : Tuvalu
Délka : 167 minut
Jazyk : šajenština (chy)
Žánr : experimentální
Režie : Christiana Beenish
Scénář : Eddison Lillymae

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Milena Summah, Altin Hessa
Hudba : Varisha Aliyan
Produkce : Magenta Tochi
Kamera : Kobey Milligan
Kostýmy : Jenelle Llewyn

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Malofilm
Premiéra : USA 15. květen 1997
Distribuce : Fox Star
Tržby : 98 522 259 USD
Rozpočet : 43 268 831 USD

Návrat do Modré laguny / Return to the Blue Lagoon (1991 ...
Sarah s Lilli a s dvouletým chlapečkem, kterého námořníci našli v bárce na širém moři, jsou vysazeni se zásobami do malé loďky. Vítr je zanese na opuštěný tichomořský ostrov. Sarah vychovává Lilli a chlapečka, kterému dá jméno Richard, v duchu viktoriánské morálky.
Návrat do Modré laguny, Sleduj filmy online zdarma na ...
Přidávání do oblíbených Vaše oblíbené filmy si budete moci uloži do oblíbených.
Návrat do Modré laguny | movies.prehraj.me - filmy a ...
Návrat do Modré laguny (1991) Stručný popis: ... Na prahu dospělosti se Lilli a Richard do sebe zamilují a začnou spolu žít jako muž a žena.
Návrat do Modré laguny (1991) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Návrat do Modré laguny. Konec 19. století. Na lodi, jíž cestuje mladá vdova Sarah se svojí roční dcerkou Lilli, vypukne cholera. Sarah s Lilli a s dvouletým chlapečkem, kterého námořníci našli v bárce na širém moři, jsou vysazeni se zásobami do malé loďky. Vítr je zanese na opuštěný tichomořský ostrov.
Film Návrat do Modré laguny online | Serialos.eu
Konec 19. století. Na lodi, jíž cestuje mladá vdova Sarah se svojí roční dcerkou Lilli, vypukne cholera. Sarah s Lilli a s dvouletým chlapečkem, kterého námořníci našli v bárce na širém moři, jsou vysazeni se zásobami do malé loďky. Vítr je zanese na opuštěný tichomořský ostrov.


iPad. iPhone. Cz titulky. Watch Free. Celý Film. Ke Shlednutí. Hd. Česká. Download. BDrip. Full Movie. MP4. Stream. Stáhnout. Ke shlédnutí. Film online. 480p. Cz dabing.1080p. Sleduj Filmy. Zdarma. Český Film. 720p. 4k blu ray.. Avi. Ulozto. České. Ke Stažení. DVDrip. Český Dabing