Saturday, December 2, 2017

Divoká planeta 1973 Online CZ Dabing

Divoká planeta 1973 Online CZ Dabing

★★★★☆

Divoká planeta má skóre 5,7 z 10, na základě 0967 recenzí



Futuristicky vyhlížející animovaný film na motivy románu Stefana Wuta. Kouzelným světem vás provází malý kluk - člověk, který slouží jako hračka pro děti kulturně a technicky vyspělejších bytostí. Tento chlapec projeví neočekávanou schopnost učit se a tvořit. Mezitím se vládci společnosti rozhodnou vyhladit zbytky lidí volně žijících v přírodě, aby předešli možným budoucím problémům.


Divoká planeta 1973 Online CZ Dabing

Divoká planeta

Více informací


Původní název : Divoká planeta
Země : Moldavsko
Délka : 158 minut
Jazyk : lotyština (lv)
Žánr : komedie
Režie : Morsal Haf
Scénář : Kadija Randee

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shasmeen Kassam, Guleid Riyadhul
Hudba : Mantasha Mahum
Produkce : Imilia Zohaan
Kamera : Archisha Andreas
Kostýmy : Ayomipo Inti

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Studio Green
Premiéra : USA 28. lednu 1917
Distribuce : Eon Productions
Tržby : 96 745 932 USD
Rozpočet : 26 798 321 USD

Divoká planeta / La Planète sauvage (1973) | ČSFD.cz
Divoká planeta La Planète sauvage; Fantastic Planet ... Divoká planéta ma svojou pestrofarebnosťou a bizarnou krásou sveta v ktorom sa odohráva úplne ...
Divoká planeta | Film | GoOut
Vstupenky a informace o filmu Divoká planeta, promítací časy, recenze, herecké obsazení, režisér, hodnocení, trailer a mnoho dalších užitečných informací.
Film Divoká planeta (Fantastic Planet) 1973 online ke ...
Film Divoká planeta (Fantastic Planet) 1973 online ke shlédnutí - Na planetě Ygam nejsou dominantní životní formou lidé. Jsou jí Draagové, humanoidně vyhlížející, avšak výrazně vyspělejší a mnohonásobně větší stvoření s delším životním cyklem.
Divoká planeta 1973 Film (83%) | Filmer.cz
Film Divoká planeta ke stažení na planetě Ygam nejsou dominantní životní formou lidé Jsou jí Draagové, humanoidně vyhlížející, avšak výrazně vyspělejší a mnohonásobně větší stvoření.
Divoká planeta – Wikipedie
Divoká planeta je francouzsko-československý animovaný sci-fi film z roku 1973, natočený podle románu Stefana Wula.Režisérem byl René Laloux.V roce svého uvedení obdržel cenu poroty festivalu v Cannes.


Český Dabing. MP4. Zdarma. BDrip. Ke Shlednutí. 480p. Watch Free.1080p. 4k blu ray.. Cz dabing. 720p. DVDrip. Celý Film. Full Movie. Cz titulky. České. iPad. Česká. Hd. Sleduj Filmy. iPhone. Stáhnout. Ke shlédnutí. Ulozto. Stream. Český Film. Ke Stažení. Avi. Film online. Download