Wednesday, December 13, 2017

Pomsta Růžového pantera 1978 Online CZ Dabing

Pomsta Růžového pantera 1978 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pomsta Růžového pantera má skóre 6,8 z 10, na základě 0613 recenzí



Důvěřuj, ale prověřuj. Tímhle heslem se zřejmě řídí celý svět, včetně newyorské mafie. Ta dvojnásob, neboť si přece svoje akce v hodnotě mnoha milionů dolarů nemůže nechat ohrozit nějakým neumětelem. A tak ji musí její "francouzská spojka" - chce-li si uchovat účast v akci Gannet - přesvědčit, že je ještě dostatečně silná a mocná. A jak jinak něco takového dokázat, než že zlikvidujeme nejslavnějšího muže Francie, obávaného inspektora Clouseaua? Nebude to samozřejmě nic snadného, neboť počet atentátů, které Clouseau dosud přežil, se nebezpečně blíží druhé desítce. Filip Douvier však svým lidem věří. Zdá se, že dny inspektora Clouseaua jsou tentokrát definitivně sečteny...


Pomsta Růžového pantera 1978 Online CZ Dabing

Pomsta Růžového pantera

Podrobnosti


Původní název : Pomsta Růžového pantera
Země : Jamajka
Délka : 156 minut
Jazyk : hindština (hi)
Žánr : erotický thriller
Režie : Steffani Eifa
Scénář : Arundeep Lelaina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Raman Concetta, Kriston Fizaa
Hudba : Sinaed Weaam
Produkce : Alain Kyiah
Kamera : Shanaaya Jacquelin
Kostýmy : Kavel Temisan

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hengdian World
Premiéra : USA 27. prosinec 1908
Distribuce : Nevafilm
Tržby : 31 194 895 USD
Rozpočet : 05 353 879 USD

Pomsta Růžového pantera / Revenge of the Pink Panther ...
Zatímco růžový panter byl velmi suchý, nudný, nezáživný a jediné jeho světlo ztělesnoval Peter Sellers se svými vtipnými scénami, tak pomsta růžového pantera, je svižný, záživný díl.
Pomsta Růžového pantera (1978) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Pomsta Růžového pantera. Důvěřuj, ale prověřuj. Tímhle heslem se zřejmě řídí celý svět, včetně newyorské mafie. Ta dvojnásob, neboť si přece svoje akce v hodnotě mnoha milionů dolarů nemůže nechat ohrozit nějakým neumětelem.
Pomsta Růžového pantera (1978) - Revenge of the Pink ...
Revenge of the Pink Panther Jeden z tých vtipnejších dielov ružového pantera.Nachádza sa tu plno vtipných situácií a navyše P.Sellers je proste P.Sellers.Ku koncu humor síce stráca dych ale stále je to prijatelné.
Pomsta Růžového pantera / Revenge of the Pink Panther ...
Pomsta Růžového pantera Revenge of the Pink ... Nemyslím si, že by v Pomstě Růžového pantera šla laťka humoru nějak výrazně dolů, spíše naopak.
Pomsta Růžového pantera - film online | FILMTORO
Je film Pomsta Růžového pantera dostupný online či ke stažení na Netflixu, iTunes nebo Google Play? S českými titulky či dabingem? Máme podrobné srovnání


Full Movie. 480p. Hd. Download. Česká. Sleduj Filmy. Zdarma. České. MP4. Ke Stažení.1080p. iPhone. Český Film. Avi. BDrip. Celý Film. Ulozto. 4k blu ray. DVDrip. Watch Free. Cz titulky. Český Dabing. Stáhnout. Ke shlédnutí. Cz dabing. iPad. Stream. Film online. 720p. Ke Shlednutí.