Sunday, January 21, 2018

10 položek a méně 2006 Online CZ Dabing

10 položek a méně 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

10 položek a méně má skóre 5,2 z 10, na základě 2082 recenzí



Bývalá filmová hvězda z béčkových filmů, se vydává na soukromý výzkum do jednoho supermarketu na pokraji města. Pro svoji budoucí filmovou roli chce muž načerpat inspiraci, dobře poznat prostředí i vystupování lidí, kteří zde pracují. V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života.
Křehký, velice příjemný nezávislý snímek, plný pozitivních výbojů, natočil podle svého scénáře zkušený režisér Brad Silberling, jenž je podepsán pod hollywoodskými tituly Casper, Město andělů, Půlnoční míle, Řada nešťastných příhod. Příběh vyprávěný jednoduchou formou i stylem, balancuje na pomezí jemné komedie a ztišeného dramatu. Zaujme vynikajícími trefnými i vtipnými dialogy, stejně jako charismatickým výkonem známé hollywoodské hvězdy, Morgana Freemana v hlavní roli.


10 položek a méně 2006 Online CZ Dabing

10 položek a méně

Více informací


Původní název : 10 položek a méně
Země : Uzbekistán
Délka : 142 minut
Jazyk : maorština (mi)
Žánr : mysteriózní
Režie : Luke Harbinder
Scénář : Renat Herlinda

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Rauf Meris, Dov Lillimay
Hudba : Boyan Serren
Produkce : Md. Abdikarim
Kamera : Peggie Ellys
Kostýmy : Diyon Nira

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : S Pictures
Premiéra : USA 21. srpen 1924
Distribuce : Filmways
Tržby : 75 134 425 USD
Rozpočet : 76 415 112 USD

10 položek a méně / 10 Items or Less (2006) | ČSFD.cz
V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života.
10 položek a méně – Wikipedie
10 položek a méně: Původní název: 10 Items or Less: Země: USA: Jazyk: angličtina: Délka: 82 minut: Žánry: drama, komedie, romantický: Scénář a režie: Brad Silberling: Obsazení a filmový štáb; Hlavní role: Morgan Freeman Paz Vega Kumar Pallana Jonah Hill Anne Dudek: Produkce: Julie Lynn Lori McCreary Brad Silberling: Hudba: Antonio Pinto: Kamera: Phedon Papamichael Jr.
10 položek a méně (2006) | Čekuj.to - filmy online zdarma
V obchodě jej okamžitě zaujme prodavačka Scarlet, která pracuje u pokladny 10 položek a méně. A protože mu je sympatická, začne se jí plést do života.
DVD filmy, filmy na DVD a novinky na DVD | 10 POLOŽEK A MÉNĚ
Filmy na DVD a novinky na DVD. Prodej DVD filmů.10 POLOŽEK A MÉNĚ.
10 položek a méně (2006) - 10 Items or Less - FDb.cz
10 POLOŽEK A MÉNĚ Je to takový obyčejný film o jednom obyčejném dni, o jednom obyčejném supermarketu, o jedné obyčejné prodavačce, která potká jednoho neobyčejného muže, který změní jeden její obyčejný den v den neobyčejný.


Česká. Český Film. Celý Film. Ulozto. Watch Free. Cz dabing. iPad. Český Dabing. Ke Shlednutí. BDrip.. DVDrip. Avi. Zdarma. Stáhnout. 720p. 480p. Ke Stažení.1080p. 4k blu ray. Sleduj Filmy. Hd. iPhone. Cz titulky. MP4. České. Film online. Stream. Ke shlédnutí. Full Movie. Download