Wednesday, January 24, 2018

Arn - Templářský rytíř 2007 Online CZ Dabing

Arn - Templářský rytíř 2007 Online CZ Dabing

★★★★☆

Arn - Templářský rytíř má skóre 8,7 z 10, na základě 9728 recenzí



Film o Arnovi a Cecilii se odehrává ve Švédsku i na Blízkém východě a přináší celou řadu statečných rytířů, mocných královen a zrádných králů. Je to příběh plný válek a intrik, přátelství a zrady, ale také lásky. Arn Magnusson se narodil roku 1150 na farmě v Arnasu v západní části Švédska. Byl vychováván k tomu, aby se z něj stal vzdělaný mladý muž a zručný šermíř. Potkává Cecili, lásku svého života, ale krutý svět plný žárlivosti je násilím rozděluje. Cecilia se ocitá uvězněna v klášteře a Arn je jako templář odeslán do Svaté země, kde zuří válka mezi křesťany a muslimy. Oba musí bojovat o holé životy, musí se naučit vyrovnat se zlem a překonat fyzické strádání. Jejich bolestivé odloučení dokonce zatřese i jejich vírou v Boha a jeho laskavost – ale nezlomí jejich víru v jeden druhého a jistotu, že své osudy jednoho dne znovu spojí. Když se Arn vrací domů, musí bojovat o svou lásku i za to, co se stalo jeho životním posláním: sjednotit Švédsko v království.


Arn - Templářský rytíř 2007 Online CZ Dabing

Arn - Templářský rytíř

Více informací


Původní název : Arn - Templářský rytíř
Země : Jižní Korea
Délka : 160 minut
Jazyk : eweština (ee)
Žánr : erotický
Režie : Tye Sae
Scénář : Elois Nazia

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Kirandeep Rahan, Damanpreet Atrina
Hudba : Erick Rutendo
Produkce : Kaviya Agata
Kamera : Jomana Shameelah
Kostýmy : Sanaiya Gowtham

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Goldwyn Pictures
Premiéra : USA 20. leden 1903
Distribuce : Five Star
Tržby : 82 353 399 USD
Rozpočet : 68 571 422 USD

Arn / Arn - Tempelriddaren (2007) | ČSFD.cz
Zatím nejdražší švédský koprodukční film se odehrává v době křižáckých válek, kdy výkvět evropského rytířstva - ale i mocichtiví chudí šlechtici - táhnou do Svaté země, kterou chtějí osvobodit od muslimů.
Arn - Templářský rytíř | Neomezené stahování a sdílení ...
Arn - Templářský rytíř. Film o Arnovi a Cecilii se odehrává ve Švédsku i na Blízkém východě a přináší celou řadu statečných rytířů, mocných královen a zrádných králů. Je to příběh plný válek a intrik, přátelství a zrady, ale také lásky.
Arn (2007) - Arn – Tempelriddaren - FDb.cz
Arn Magnusson se narodil roku 1150 na farmě v Arnasu v západní části Švédska jako syn jednoho z místních nejvlivnějších vůdců. Byl vychováván k tomu, aby se z něj stal vzdělaný mladý muž a zručný šermíř.
Film: Arn - templářský rytíř - 2007 - 7den.cz
Koprodukční film ARN – TEMPELRIDDAREN těží z románu švédského spisovatele Jana Gillou. První část má ve Švédsku premiéru právě nyní, druhý díl přijde do kin na podzim roku 2008.
Arn - templářský rytíř 2007.BRRip.CZ - online ke zhlédnutí ...
Soubor Arn - templářský rytíř 2007.BRRip.CZ zatím nemá ještě žádné hodnocení. Ohodnoťte soubor jako první a pomůžete tak ostatním uživatelům při výběru souboru online nebo ke stažení.


Full Movie. Celý Film.1080p. Ulozto. Český Film. DVDrip. Ke Stažení. Cz titulky. iPhone. Cz dabing. Watch Free. BDrip. Český Dabing. Stáhnout. iPad. Česká. Zdarma. Ke shlédnutí. Stream.. Ke Shlednutí. Sleduj Filmy. Film online. MP4. Download. 480p. Hd. 4k blu ray. 720p. Avi. České