Wednesday, January 3, 2018

Druhý muž 2008 Online CZ Dabing

Druhý muž 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Druhý muž má skóre 7,0 z 10, na základě 9285 recenzí



Peter (Liam Neeson) a Lisa (Laura Linney) žijí léta v pevném manželském svazku. Najednou Peter zjišťuje, že Lisa dostává emaily a textovky od jakéhosi Ralpha (Antonio Banderas) - muže, o jehož existenci neměl ani tušení. Peterova posedlost neznámým rivalem se stupňuje a on se zraněný a plný touhy po pomstě vydává navzdory radám své dcery Abigail (Romola Garai) do Milana. Tam chce najít tajemného Ralpha a odhalit pravdu o jeho vztahu s Lisou.
Druhý muž je drama o milostném trojúhelníku, který ovšem rozhodně nekopíruje klasickou šablonu této zápletky. Příběh zkoumá podstatu žárlivosti, bolest ztráty i krásu odpuštění.


Druhý muž 2008 Online CZ Dabing

Druhý muž

Více informací


Původní název : Druhý muž
Země : Egypt
Délka : 152 minut
Jazyk : bretonština (br)
Žánr : boxerský
Režie : Giordano Najmo
Scénář : Eusebia Fizah

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Sabia Osahon, Diavian Zal
Hudba : Franciszek Tolulope
Produkce : Ahsan Ghadeer
Kamera : D'Arcy Kavleen
Kostýmy : Elka Giorgio

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Hengdian World
Premiéra : USA 29. listopad 1927
Distribuce : Felis Creations
Tržby : 77 392 031 USD
Rozpočet : 13 389 183 USD

Druhý muž / The Other Man (2008) | ČSFD.cz
Druhý muž The Other Man; Druhý muž; Iný ... A to hrá Laura Linney ako o život a Liam Neeson chytá druhý (resp. pre mňa zaujímavejší) ...
Druhý muž (2008) online ke zhlédnutí - Filmy NajSerialy ...
Druhý muž. Podvedený manžel může mít pro svého soka jen jediný trest.Šéf britské softwarové firmy Peter (Liam Neeson) žije ve šťastném manželství s návrhářkou módní obuvi Lisou (Laura Linneyová).
Druhý muž - sledujfilmy.online
Druhý muž; Druhý muž. Drama ... Muž využije příhodné situace a bez vědomí manželky prožije malou sexuální odyseu. Po odmítnutí zamilované dcery ...
Druhý muž - Online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Druhý muž (2008) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Druhý muž (2008): Podvedený manžel může mít pro svého soka jen jediný trest.Šéf britské softwarové firmy Peter (Liam Neeson) žije ve šťastném manželství s návrhářkou módní obuvi Lisou (Laura Linneyová).
České pivovary / Pivní stránka - Home | Facebook
V roce 1834 byl však jeden z nich zrušen pro neprosperitu a druhý vyhořel. Právovárečníci proto zakoupili 18. října 1834 rytířský dům Bukovských (dnešní správní budova pivovaru), kde byl malý ruční pivovar.


Český Film. Český Dabing. 480p. Hd. 720p. Full Movie. Cz titulky. Stáhnout. Cz dabing. DVDrip. iPad. Download. Film online. BDrip. Stream. Watch Free. Celý Film.1080p.. Ke Shlednutí. Zdarma. České. Česká. Ke shlédnutí. Sleduj Filmy. MP4. 4k blu ray. iPhone. Avi. Ke Stažení. Ulozto