Thursday, February 15, 2018

Neznámá 2006 Online CZ Dabing

Neznámá 2006 Online CZ Dabing

★★★★☆

Neznámá má skóre 7,8 z 10, na základě 3626 recenzí



Příběh mladé Ukrajinky žijící v italském městě brzy odhalí její smutnou minulost plnou násilí a ponižování. Ve snaze dosáhnout svých snů se snaží za každou cenu dostat práci. Stane se domácí hospodyní v bohaté rodině a stále více se jí rodina stává bližší. Ale jednoho dne přichází někdo z její minulosti a přináší nové zlo a násilí.


Neznámá 2006 Online CZ Dabing

Neznámá

Podrobnosti


Původní název : Neznámá
Země : Bulharsko
Délka : 163 minut
Jazyk : romština (rom)
Žánr : dokumentární
Režie : Alyss Sahd
Scénář : Mackinley Kadian

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Moin Gurekam, Zaahirah Salem
Hudba : Michael Kabira
Produkce : Jeshan Jaiyana
Kamera : Jeri Hodo
Kostýmy : Gaspard Venkata

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Mosfilm
Premiéra : USA 28. září 1903
Distribuce : Samuel Goldwyn
Tržby : 04 632 056 USD
Rozpočet : 34 791 759 USD

První pokus. | bentohouse
... říkejme mu třeba Pilotní díl. Ze kterého možná jednou vzejde něco víc a lidi se na to budou chtít dívat dál a dál a nebudou už přepínat na jiný kanál vždy, jakmile natrefí na tento seriál. ... říkejme mu třeba první skok.
ZDARMA ke stažení: Milníkové kartičky pro mininka - Blog ...
Pro maminku i pro tatínka. Rekvizity pro vzpomínku na první krůčky, první slovo nebo první botičky. Zdarma ke stažení a vytisknutí doma. 24 milníkových kartiček.
bentohouse | Blog
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním.
Strach z neznáma - ღ Lilly ღ - Wattpad
Až teď jsem vypadla ze školy, bohužel tak pozdě k večeru. Už se pomalu stmívalo a já chtěla být co nejdříve doma. Šla jsem tedy zkratkou přes park.
Stream.cz • Internetová televize, seriály online zdarma a ...
Internetová televize Stream.cz plná desítek originálních pořadů, videí a seriálů, které si pustíte, kdy chcete vy. Online i offline


České. Film online. 4k blu ray. Ulozto. iPad. MP4. 720p. Český Film. Watch Free. Ke shlédnutí. Cz dabing. Ke Shlednutí. Stáhnout. Ke Stažení.. Český Dabing. Česká. Celý Film. Download. Avi. DVDrip. Sleduj Filmy. Stream. iPhone.1080p. Hd. Full Movie. Zdarma. BDrip. Cz titulky. 480p