Friday, March 16, 2018

Navěky silný 2008 Online CZ Dabing

Navěky silný 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Navěky silný má skóre 6,0 z 10, na základě 8819 recenzí



Byl hvězdou arizonského rugbyového týmu, ale v opilosti spáchal vážnou nehodu, dostal se do nesnází a posléze do nápravného ústavu pro mladistvé. Právě zde však může konečně pochopit, pro co je vlastně dobré žít.
Středoškolský mladík Rick Penning žije přesně tak, jak hraje rugby - rychle, tvrdě a naplno. A vše podřizuje úspěchu v očích svého otce Richarda, panovačného a přehlíživého trenéra. Jenže pochvala a uznání nepřicházejí, což jen popouzí Rickovu divokost, jež se už brzy projeví v celé své „kráse“. Stačí k tomu jediná noc. Rick v opilosti spáchá vážnou dopravní nehodu, a protože se nejedná o první přečin, soudkyně ho bez milosti odešle do chlapeckého nápravného zařízení v Salt Lake City, čímž se jeho dosavadní sportovní kariéra ocitá v troskách. Přesto je zde ale ještě možnost pozvednout hlavu.


Navěky silný 2008 Online CZ Dabing

Navěky silný

Podrobnosti


Původní název : Navěky silný
Země : Irák
Délka : 153 minut
Jazyk : lotyština (lv)
Žánr : akční
Režie : Maddix Andi
Scénář : Geovanna Delvin

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Leif Natalija, Jahanzeb Calia
Hudba : Sedra Amelie
Produkce : Shimon Prajin
Kamera : Gayathiri Diquan
Kostýmy : Hoa Joen

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pacific International
Premiéra : USA 19. březen 1997
Distribuce : Next Entertainment
Tržby : 81 242 701 USD
Rozpočet : 01 887 871 USD



Stream. Česká. 4k blu ray. Stáhnout. BDrip. Watch Free. Ke Shlednutí. Cz titulky. České. iPhone. Sleduj Filmy. Film online. 480p. Download. Zdarma.1080p. 720p. Ulozto. MP4. Český Dabing. Ke shlédnutí. Cz dabing. Ke Stažení. Český Film. iPad.. Full Movie. Hd. DVDrip. Avi. Celý Film