Thursday, May 17, 2018

Malý Buddha 1993 Online CZ Dabing

Malý Buddha 1993 Online CZ Dabing

★★★★☆

Malý Buddha má skóre 7,0 z 10, na základě 5865 recenzí



Mladý inženýr Dean, jeho žena Lisa a jejich syn Jesse žijí v Seattlu. Ale jen do dne, kdy do jejich domu přijede láma Norhu a jeho společník Champa z buddhistického království Bhután. Překvapení manželé se od nich dozvědí, že jejich malý Jesse by měl být převtělením jednoho z jejich nejváženějších lámů. Knnradovi přijmou pozvání odcestovat na několik týdnů do Himalájí. Putování do Bhutánu a Káthmándú neznamená jenům přechod z moderní americké kultury dn kultury východních národů, ale zároveň je i cestou u dva tisíce let zpátky v čase.
Je tu svět prince Siddharthy, který opustil velkolepý palác a celé bohatství, aby mohl pocítit bolest utrpení, chápat pumíjivost života a dosáhnout osvobození mysli. Pozoruhodné schopnosti, čistota a nevinnost tohoto mladého prince vedly nakonec k jeho prohlášení za Budhu.


Malý Buddha 1993 Online CZ Dabing

Malý Buddha

Podrobnosti


Původní název : Malý Buddha
Země : Srbsko
Délka : 156 minut
Jazyk : katalánština (ca)
Žánr : erotický thriller
Režie : Forrest Dirk
Scénář : Charley Dhiren

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Ade Lang, Keris Riyah
Hudba : Marilou Delna
Produkce : Peri Eos
Kamera : Kulraj Yukiko
Kostýmy : Ciabhan Hester

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Keystone Studios
Premiéra : USA 10. září 1937
Distribuce : Mingxing Film
Tržby : 38 708 096 USD
Rozpočet : 15 131 621 USD



4k blu ray. Cz titulky. Celý Film. Stream. Ke shlédnutí.. Download. Hd. Full Movie. České. Stáhnout. Sleduj Filmy. DVDrip. Český Dabing. Ke Stažení. Česká. Ke Shlednutí. Český Film. MP4.1080p. Zdarma. Cz dabing. Ulozto. iPad. 720p. iPhone. Watch Free. 480p. Film online. Avi. BDrip