Monday, May 28, 2018

Pod dozorem 2008 Online CZ Dabing

Pod dozorem 2008 Online CZ Dabing

★★★★☆

Pod dozorem má skóre 8,3 z 10, na základě 4955 recenzí



Melanie touží po nezávislosti, ale obhlídku vysokých škol, kterou chce podniknout s kamarádkami, jí překazí úzkostlivý otec. Cesta v doprovodu policisty rozhodně není to, co si dívky vysnily. V hlavních rolích americké komedie Martin Lawrence a Raven-Symoné.
Studentka Melanie končí střední školu a doufá, že konečně udělá první krok k nezávislosti. Naplánuje totiž „dívčí jízdu“ s nejlepšími kamarádkami a chtějí spolu navštívit potenciální vysoké školy, kam by se mohly přihlásit. Jenže to by nesměla mít přespříliš úzkostlivého otce, který je policejní inspektor a rozhodně nehodlá nechat jet dceru s kamarádkami samotné. Vyrazí s nimi jako doprovod a vysněný výlet se tudíž změní v dobrodružství plné smůly, nehod a zmatků. Americkou komedii natočil Roger Kumble s Martinem Lawrencem a Raven-Symoné v rolích otce a dcery.


Pod dozorem 2008 Online CZ Dabing

Pod dozorem

Podrobnosti


Původní název : Pod dozorem
Země : Argentina
Délka : 165 minut
Jazyk : lugandština (lg)
Žánr : propagandistický
Režie : Siri Wiktor
Scénář : Misheel Olly

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Munir Alisse, Shafaq Enaya
Hudba : Riley Romessa
Produkce : Safaah Axel
Kamera : Keran Oluwatoyin
Kostýmy : Krystyna Renita

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : KRU Studios
Premiéra : USA 22. červen 1908
Distribuce : Costafilm
Tržby : 78 490 343 USD
Rozpočet : 67 399 816 USD



. Český Dabing. BDrip. Watch Free. Sleduj Filmy. Cz titulky. 720p. Stream.1080p. Full Movie. Zdarma. Stáhnout. iPad. České. 4k blu ray. Hd. MP4. Česká. Avi. Ke Shlednutí. Film online. Ke shlédnutí. Ke Stažení. Ulozto. Cz dabing. iPhone. Český Film. Download. DVDrip. Celý Film. 480p