Thursday, May 3, 2018

Tři do páru 2004 Online CZ Dabing

Tři do páru 2004 Online CZ Dabing

★★★★☆

Tři do páru má skóre 7,2 z 10, na základě 6524 recenzí



Film zaznamenává životy Bobby a Jonathana, dvou přátel z dětství, kteří se potkají na předměstí školy v Ohiu. Od okamžiku, kdy se potkají, jsou Bobby a Jonathan nerozdělitelní. Pro Johnathana je nekonvenčí Bobby spojením se světem ve větším rozměru. Pro Bobbyho představuje Jonathanova rodina a především jeho matka Alice určitý druh stability, kterou sám nikdy nepoznal.V průběhu dospívání vyrůstají odděleně jen proto, aby se opět potkali v New Yorku, kde, společně s lehkomyslnou Clare, vytvoří nový druh rodiny. Nyní se však objevuje otázka: dokáží žít v podivném trojúhelníku, tak aby nebylo zničeno jejich přátelství? Film je založen na knize Michaela Cunninghama, vítěze Pulitzerovy ceny za ro-mán Hodiny, který také napsal scénář, snímek pohlíží na to, co vnímáme jako lásku, závazky a loajalitu. Zabývá se taktéž především otázkou role rodiny a ukazuje nám její pravou podstatu.


Tři do páru 2004 Online CZ Dabing

Tři do páru

Více informací


Původní název : Tři do páru
Země : Lucembursko
Délka : 160 minut
Jazyk : perština (fa)
Žánr : realistický
Režie : Carlos Sultana
Scénář : Haven Muhammud

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Doyinsola Crimson, Reve Henderson
Hudba : Ellora Kealie
Produkce : Imdad Che
Kamera : Asfiya Silvana
Kostýmy : Catlin Aarohi

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Picturehouse
Premiéra : USA 24. září 1938
Distribuce : Gaumont Film
Tržby : 51 263 461 USD
Rozpočet : 63 867 469 USD

Tři do páru / Home at the End of the World, A (2004) | ČSFD.cz
Film zaznamenává životy Bobby a Jonathana, dvou přátel z dětství, kteří se potkají na předměstí školy v Ohiu. Od okamžiku, kdy se potkají, jsou Bobby a Jonathan nerozdělitelní.
Tři do páru | FILMTORO
Tři do páru online. Tento titul bohužel není nikde online. Jakmile se objeví, hned ho najdeme a zařadíme! Podobné Filmy jako Tři do páru. Zimní příběh 62.
Tři do páru - Online ke stažení zdarma | Filmhit.cz
Tři do páru (2004) online ke shlédnutí zdarma Obsah filmu Tři do páru (2004): Film zaznamenává životy Bobby a Jonathana, dvou přátel z dětství, kteří se potkají na předměstí školy v Ohiu.
Do páru se nevejdou tři :3 - Home | Facebook
Do páru se nevejdou tři :3. 4.6K likes. Zadaní či nezadaní? To je jedno - vítejte na naši stránce. :)
Tři do páru - VOYO – Sledujte filmy, seriály a sport ...
Soukromé pasti – Tři do páru. My, nebo ona – ale hlavně se už sakra rozhodni. Poznali se v šestnácti, vzali se ve dvaceti, pak měli dítě.


Ke Shlednutí. iPad. Stáhnout. Watch Free. Avi. DVDrip. Download. BDrip. MP4.. Ke shlédnutí.1080p. Sleduj Filmy. Cz titulky. 720p. Český Dabing. Ke Stažení. České. 4k blu ray. Cz dabing. Ulozto. Stream. Česká. Hd. Český Film. Celý Film. iPhone. Zdarma. Full Movie. Film online. 480p