Friday, February 9, 2018

Životní šance: Příběh Paula Pottse 2013 Online CZ Dabing

Životní šance: Příběh Paula Pottse 2013 Online CZ Dabing

★★★★☆

Životní šance: Příběh Paula Pottse má skóre 7,8 z 10, na základě 9602 recenzí



Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. V historicky první sérii televizní show „Británie hledá talent" předstoupil před krutou porotu a nepřátelské obecenstvo Paul Potts. Nevzhledný, jako exot ohlásil, že zazpívá operní árii a ve svých čtyřiceti letech sklidil to, co doposud od života – výsměch a kopance. Naposledy. Paul Potts začal zpívat árii z Pucciniho opery Turandot a jeho život se v té vteřině navždy změnil. Za pár okamžiků mu uslzená porota ležela u nohou a diváci nadšeně aplaudovali. Soutěž nakonec oproti všem předpokladům a sázkovým kurzům vyhrál, jeho operní vystoupení shlédlo na YouTube 120 milionů lidí, operní album, které následně vydal, se stalo nejprodávanější deskou v několika zemích světa. A na začátku byl jen drzý tlusťoch, který chtěl veřejně zpívat operu.


Životní šance: Příběh Paula Pottse 2013 Online CZ Dabing

Životní šance: Příběh Paula Pottse

Více informací


Původní název : Životní šance: Příběh Paula Pottse
Země : Madagaskar
Délka : 166 minut
Jazyk : sesotho (st)
Žánr : romantický horor
Režie : Arpita Maira
Scénář : Maliq Aina

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Nicole Udham, Brynn Tanita
Hudba : Or Omorinsola
Produkce : Abilene Briteny
Kamera : Evi Aliyaan
Kostýmy : Mulki Deedee

Výroba a distribuce
Produkční společnosti : Pacific International
Premiéra : USA 11. květnu 1912
Distribuce : Sun Pictures
Tržby : 60 514 738 USD
Rozpočet : 43 888 290 USD

Životní šance / One Chance (2013) | ČSFD.cz
Životní příběh Paula Pottse, vítěze prvního ročníku proslulé televizní soutěže Británie hledá talent. Tlustý, ošklivý a na první pohled skrz naskrz tuctový chlápek ohlásil, že zazpívá árii z Turandot.
Film Životní šance – Filmy online, Filmy ke stažení zdarma
Životopisná komedie Životní šance je natočena podle ... Prostřednictvím filmu Životní šance se podíváme na život Paula Pottse, ... Film Zimní příběh.
ŽIVOTNÍ ŠANCE - PŘÍBĚH PAULA POTTSE - czppraha.cz
ŽivotnÍ Šance - pŘÍbĚh paula pottse Strhující příběh Paula Pottse, malého velkého muže, natočil podle skutečnosti režisér David Frankel, který si pečlivě hlídá své soukromí a jen málo jeho blízkých by se dokázalo zamyslet nad tím, proč se ujal právě příběhu natočeného podle skutečnosti.
Životní šance: Příběh Paula Pottse na Nova CINEMA| TV ...
Drama VB (2013). Životní příběh Paula Pottse, vítěze prvního ročníku proslulé televizní soutěže Británie hledá talent. Tlustý, ošklivý a na první pohled skrz naskrz tuctový chlápek oslnil nejen porotu, obecenstvo a televizní diváky, ale doslova uchvátil celý svět...
Životní šance, Sleduj filmy online zdarma na SledujuFilmy.cz
Popis: Příběh, který poslal celý svět do kolen a dal naději všem, kterým život rozdal jen nízké karty. ... Životní šance One Chance Životná šanca.


Zdarma. Stream. iPad. Celý Film. Česká. Český Film.. Film online. Ulozto. Avi. BDrip. Stáhnout. Ke Shlednutí. Ke Stažení. Watch Free. 4k blu ray. MP4. 480p. DVDrip. Download. iPhone. Ke shlédnutí. Český Dabing. Cz dabing. 720p. České. Cz titulky. Hd.1080p. Sleduj Filmy. Full Movie